Optima Dog Performance

VNM70PR15

A Visán Optima Performance minden fajta magasenergiaigényű kutya számára legyen az munka vagy sport. A nagy mennyiségű friss állati fehérjék biztosítják a teljesítményt és az állóképességet edzés,munka vagy verseny közben. Az A-vitamin és az ásványi anyagok egyensúlya erősíti az immunrendszert, és növeli a védekező képességét a bőrnek, a szőrzetnek és a nyálkahártyának. A kiegyensúlyozott kálcium és a foszfor arány fenntartja a csontozat szilárdságát és rugalmasságát.

Összetétel: Friss csirke> 20%, dehidratált baromfihús, baromfi olaj, rizs, kukorica, búza, kukorica glutén, élesztő, cukorrépapép, hal, hidrogenizált csirkemáj, cikória, lenmag-, tojás, ásványi anyagok, MOS, manióka, taurin, karnitin.

Analitikai összetevők: nyersfehérje 30%,nyerszsír 20%, nyersrost 2,5%, nyershamu 8,5%, kalcium 1,5%, foszfor 1,1%.

Adalékanyagok: A-vitamin 20.000 UI / kg, D3-vitamin 2.000 UI / kg , E-vitamin (alfa-tokoferol) 175 mg / kg, a C-vitamin 75 mg / kg, réz (réz-szulfát pentahydrated) 10mg/kg-nál, szelén (nátrium-szelenit) 0,5 mg / kg, a taurin 500 mg / kg, 50 mg karnitin / Kg, megőrzött természetes antioxidánsok.

Cikkszám: VNM70PR15