Termékek


Evoque

Az Evoque az egészséges eledel kedvenceinknek szemlélet eredménye, mely természetes alapanyagokon alapszik. Egy szemlélet, mely megpróbál hosszú, és egészséges életet biztosítani a kutyáknak, és a macskáknak. Azért, hogy ezt megvalósítsuk, állatorvosaink egy egyedi formulát fejlesztettek ki, mely alkalmazkodik kedvenceink egészségének szükségleteihez minden életszakaszban.

Minden zsák Evoque-ban benne vannak a vitaminok, az ásványi anyagok és az antioxidánsok, melyek regenerálják a kedvencek szervezetét, és mindezt úgy, hogy nem kell lemonadni a természetes ízekről, valamint a hús, a hal, a zöldségek és a gyümölcsök frisseségéről.

Az alapanyagok miatt, amiket használunk a formulákban, magaslanak ki más tápok közül az Evoque termékek. Használunk fehér halat, csirkét, bárányt, friss vaddisznóhúst és friss pulykahúst. Ezen összetevők kombinációja és a hozzáadott természetes ízesítők teszik az Evoque termékeket magas minőségű és ízletes eledelekké.

De… kedvenceink táplálékához mik a hozzájáruló tényezők ezekből az említett alapanyagokból? Miért ezek, és nem mások? Állatorvosaink felelősek az Evoque formula fejlesztéséért, ők ismertetik ezeket az előnyöket.
VADDISZNÓ
A vaddisznóhúst alacsony koleszterin és zsírtartalma teszi a legjobb választássá kedvence keringési rendszerének védelmére. Ez a húsfajta kevesebb zsír mellett ugyanannyi fehérjét tartalmaz, mint más húsok.
PULYKA
A kálium és a foszfor azok az extrák kedvenceink számára, amik megtalálhatóak a pulykahúsban, továbbá a fontos B6 és B12 vitaminok. A pulykahúsnak szintén alacsony a koleszterin és zsírtartalma.
CSIRKE
A csirkében gazdag diéta egy fehérjében gazdag diéta, nélkülözhetetlen az izomzat fejlődéséhez és egészségéhez. Ezen felül a csirke A és B2 vitaminokat tartalmaz, amivel hozzájárul a bőr és a szem egészségéhez.
FEHÉR HAL
A fehér hal rengeteg előnnyel bír, úgy mint egy hús, de az összetétele miatt sokkal könnyebben emészthető, ennek következtében a fehérjék, ásványi anyagok és vitaminok jobban felszívódnak a szervezetben.